torsdag 7. februar 2013

Det nærmer seg helg :-)



I morgen reiser vi til Vrådal med foreldreforeningen for hørselhemmede barn i Telemark. Det jobbes med å få igang en foreldre forening i Vestfold også. Det har vært en forening her tidligere, men den har ligget brakk i mange år. Før vi ble med i Telemark, slang vi oss på foreningen i Buskerud. Men da Kasper begynte på Myrene skole i Porsgrunn fant vi det naturlig å bli med Telemarks gjengen.

Det er årsmøte i foreningen og dette legges da til en helg hvor vi samtidig kan kose oss sammen. Vi var med for første gang i fjor. Da var vi på Morgedal hotell, men i år blir det Straand hotel i Vrådal.


                     Straand Hestesenter, Quality Straand Hotel & Resort, Vrådal, Telemark, Norge 


I år blir vi 42 personer, men stort og smått. (17 voksne og 25 barn)
Kasper gleder seg og lurer veldig på om jenta som han danset med i fjor kommer.
De hang sammen hele helgen. :-)

En helg sammen med andre som er i samme situasjon som oss selv er utrolig godt å være med på. Kasper stor koser seg sammen med andre barn med "like ører". Men også barn med "vanlige" ører.
Amalie koser seg sammen med flere jenter på sin alder. De har holdt kontakten via Facebook og gleder seg til å treffes igjen. Noen har selv nedsatt hørsel, eller de har søsken som har det. Godt for ungdommene og snakke litt sammen. Snakke med noen som vet akkurat hvordan man har det og hvilke utfordringer man har i hverdagen.
Og for oss voksne er det utrolig deilig og kunne snakke med andre som skjønner hva vi snakker om. Skjønner at alt er ikke greit bare man har fått høreapparat. Utfordringene er der hele tiden, det gjelder bare å gjøre det beste ut av det.



         


Det er lenge siden jeg har vært i Vrådal. Tror ikke jeg har vært der siden midten av 80 tallet. (uff, nå hørtes jeg veldig gammel ut...) Var da på en alpin tur med buss, med en ungdoms kjæreste. Pluss to stk.Thorsen brødre. Og det var selvsagt mange flere på bussen.. :-)





Jeg har også vært på Straand hotell en gang før, men det er enda lengre siden. Husker det godt. Det var den gang det var populært med busnel. Busnel var super hot. (ihvertfall syntes jeg det, min lillesøster var aldri enig i det.... ) Jeg hadde på meg en stripete rød og blå kjole, mens Line hadde en blå. Var vel ikke akkurat veldig mange kjekke gutter på vår alder der, men vi fikk da svingt oss i kjolene våre.
Men jeg husker igrunn ingen ting av hotellet og det har nok uansett endret seg mye siden den gang.


Kanskje Amalie og jeg får ta oss en tur innom Albies velvære........


                                            

Hot Stone massasje høres jo ikke akkurat ubehagelig ut....

Hot Stone massasje gir en fantastisk avslapping for hud og sanser i vår stadig mer stressede hverdag. Basalt-steiner i kombinasjon med eteriske oljer har vært brukt til massasje i hundrevis av år i Kina og Tibet. Hemmeligheten er at disse vulkanske steinene holder ekstra lenge på varmen, og dermed gir en dyp behandling liggende på ønskede punkter, eller de gir ekstra god effekt til massasjen. 

Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig dyptgående. Den har en beroligende og avstressende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel. 
               
Dette burde nok prøves...... ;-)

For de som tenker at går det an og være så dum og legge ut at de er borte en helg, så står ikke huset tomt. Mormor og bestefar skal passe Tinka. ;-)


GOD HELG!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar